Чим підживити картоплю, щоб врожаю було втричі більше

0
Цвітіння картоплі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картоплю вирощують всі. Хоча б невеликий клаптик, але для неї завжди знайдеться грядка. І вирощування великого врожаю, звичайно, вимагає певних зусиль. Весь секрет криється в підживленні в період цвітіння. Одні з найважливіших речовин для картоплі — це нітрат кальцію та кальцієва селітра.

Як підживити картоплю

Внесення підживлення потрібне для правильного формування картопляного лушпиння, щоб вона не тріскалася та була стійка до хвороб. Також це допоможе потім в плані тривалого зберігання плодів картоплі.

Між рядами картоплі добриво не розкидуйте. На розчинення та проникнення в ґрунт піде багато часу. Ефект в цьому випадку не буде отримано.

Використовуйте позакореневі добрива. Для приготування розчину потрібно розчинити кальцієву селітру у розмірі 1 столової ложки на 10 л води. Цим розчином обприскують картоплю при цвітінні або протягом 2 тижнів після. Результат вам приємно здивує.

попередня статтяЯк приготувати вафлі, якщо ви на правильному харчуванні
наступна статтяЗаправка та діп одночасно — турецький соус «‎Хайдарі»
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я