Як носити льняні штани в піжамному стилі влітку 2023

0
Як носити льняні штани в піжамному стилі влітку 2023
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Неможливо уявити літній гардероб без цілого набору лляних речей. Цей матеріал просто створений для спекотної погоди: він відмінно дихає, не дозволяє вам перегріватися, але виглядає при цьому «дорого» і благородно, через що одяг із льону можна носити в будь-яких випадках. Один із літніх маст-хевів цього сезону — піжамні лляні штани на гумці або зав’язках. Вони куди комфортніші, ніж класична модель з блискавкою та гудзиками, але при цьому все ще досить універсальні. Поговоримо про те, з чим їх можна носити а поєднувати.

Найпростіший і очевидніший варіант — у парі з такою самою вільною лляною сорочкою. Це може бути комплект, що ідеально поєднується за кольоро. Сорочку також можна носити розстебнутою, одягнувши під неї футболку або майку-алкоголічку. Втім, з «піжамними» лляними брюками можна скласти і суворіші та елегантніші образи.

Наприклад, додати класичний плечистий блейзер у чоловічому стилі. Його строгий крій створить ефектний контраст, завдяки якому образ виглядатиме свіжо та незвично.

Також у хід можна пустити облягаючі топи – вони компенсують вільний низ, а контраст обємів – зробить талію візуально тоншою. Щодо взуття — тут вас зовсім нічого не обмежує.

Шанувальникам виняткового комфорту припаде до смаку поєднання «піжамних» штанів з кросівками та в’єтнамками на плоскій підошві. А якщо захочеться додати образу більше жіночності – комбінуйте штани з балетками. А ось від взуття на підборах ми рекомендували б відмовитися — за рідкісним винятком його буде дуже складно поєднувати з такими штанами.

попередня статтяІдеальний у спеку: простий рецепт холодного супу з кабачків
наступна статтяЦе добриво остаточно зіпсує смак картоплі: забудьте про нього назавжди
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я