Які неочевидні причини сивини, крім генетики та стресу

0
Які неочевидні причини сивини, крім генетики та стресу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мало хто знає, але причиною сивини може стати не тільки стрес та генетична схильність, а й звички щоденні. Якщо ви не хочете пришвидшити срібні пасма на голові, то задумайтеся й проаналізуйте, що робите не так.

Подробиці

Незбалансований раціон негативно впливає на якість волосся. Це не секрет. І замість того, щоб шукати вітаміни чи добавки, де написано “для волосся, шкіри, нігтів…”, краще мінімізуйте споживання швидкої, жирної їжі, що багато на вуглеводи. Волосся любить продукти, де є високий вміст заліза, міді, йоду, омега-3.

Кольоровий пігмент волосся може зіпсувати фарба (бюджетна та неякісна). При регулярній зміні кольору ваше волосся стає слабким, схильним до передчасної сивини. Віддавайте перевагу професійним засобам, не економте там, де не треба.

Шкідливі звички. Так, вони комплексно й повільно руйнують здоров’я, волосся не є винятком. Науково доведений факт, що куріння сприяє зупинці пігментації волосся.

попередня статтяЩо додати в кабачкові оладки для золотої скоринки
наступна статтяЯк приготувати шоколадний кекс без борошна за 5 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я