Не гірше, ніж у ресторані: 5 порад тим, хто хоче приготувати суші вдома

0
Не гірше, ніж у ресторані: 5 порад тим, хто хоче приготувати суші вдома
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хоча б раз приготуєте суші вдома, то ви більше ніколи не замовлятимете їх у ресторані: страва виходить не тільки в рази смачнішою, а й набагато дешевшою.

До того ж, ви можете нічим не обмежувати політ своєї фантазії та використати будь-які інгредієнти.

Які 5 порад допоможуть вам приготувати суші правильно:

1. Ніж

Ваш кінцевий успіх залежить саме від нього. Якщо придивитися до майстрів суші з Японії, то для цієї страви вони використовують дуже гострий ніж з дерев’яною рукояттю. Не забудьте перевірити гостроту свого “помічника”.

2. Морепродукти

Щоб не ризикувати своїм здоров’ям намагайтеся вибирати тільки свіжі морепродукти, так як це продукт, що швидко псується, загрожує сильним отруєнням.

3. Рис

Він має бути круглозернистим,  з достатнім вмістм крохмалю, щоб суші гарно тримали форму. Підійде будь-який сорт. Головне, дотримуйтесь технології приготування.

4. Температура

Головним правилом суші є приготування страви тоді, коли ще рис теплий або навіть гарячий. Якщо крупа охолола, то обовязково розігрійте її.

5. Розміри

Намагайтеся нарізати інгредієнти дрібніше: тоді ваші суші не будуть розсипатися, а сама страва стане смачнішою.

попередня статтяВправа з йоги, яка зменшує розмір живота і допомагає швидко сходити до туалету
наступна стаття7 хитрощів, як правильно вибрати якісне морозиво у магазині
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я