Що треба зробити, щоб редиска була велика та хрумка

0
Що треба зробити, щоб редиска була велика та хрумка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді господарі вважають, що достатньо просто посадити редиску і виросте вона “велика й смачна”. Але це не зовсім так. Редиску треба правильно готувати для того, щоб вона не була в середині пуста і на смак, як вата.

Подробиці

  1. Перше правило смачної редиски – волога. Режим поливання має бути чітким, ніяких інтервалів понад 12 годин. Інакше корінь віддасть силу у стебло: у вас буде розкішна зелень, але малі плоди.
  2. Друге правило – проріджування. Обов’язково проріджуйте рядки редиски. Якщо залишити надто густу грядку, то про великі плоди можна мріяти тільки, а збирати на салат тонкі, як ниточки, редисочки.
  3. Третє правило – своєчасний збір. Не допускайте ситуацію, коли редиска виросла, а ви її ще тримаєте в ґрунті. З редиски не виросте ріпка: розмір прямо залежить від сорту, який ви саджаєте. Краще зібрати редиску і відправити у холодильник.
попередня статтяЧим підгодувати клематис в останні дні травня: не пропустіть таку можливість
наступна статтяСалат всього з трьох інгредієнтів — з курячою печінкою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я