Що посадити поряд з огірками: дієвий спосіб збільшити врожай

0
Що посадити поряд з огірками: дієвий спосіб збільшити врожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відомо, що від того, які рослини ростуть на сусідніх грядках або при сумісному методі посадки, залежить врожайність плодових культур.

Якщо знати всі хитрощі, можна збільшити врожай втричі. Розкажемо про те, що варто посадити по сусідству з огірковою грядкою.

Що люблять огірки

Ця культура теплична, любить світло і воду, а також родючий ґрунт. Враховуючи розмір огіркових батогів та обсяг зелені, стає зрозуміло, що без азоту рослині буде важко давати врожай.

Щоб зібрати гідний врожай та не переживати за якість овочів, можна схитрувати та обійтися без мінеральних добавок.

Що посадити з огірками

Сімейство бобових – це найкращий сусід для огірка. Квасоля, горох та інші родичі активно збагачують ґрунт таким необхідним елементом.

1. Зокрема боби нахвалюють за азотфіксуючі бактерії у кореневій системі. Вони насичують грядки азотом буквально з повітря, причому у тій формі, яка легко засвоюється рослинами.

2. Квасоля діє схожим чином, і поряд з нею огірки ростуть як на дріжджах. Рослина рідше хворіє, батоги ростуть міцні та пружні, підвищується врожайність.

Підживлення та полив

При цьому не можна забувати, що без грамотного поливу та підживлення на основі органіки огірки на одному азоті не протримаються.

Бобові справді знижують залежність від хімічних добрив, але не замінюють решту корисних речовин.

попередня статтяВелика, красива і смачна морква більше не мрія, а реальність: вся справа у поливі
наступна статтяЯк приготувати топлене молоко у домашніх умовах: 3 способи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я