Як виростити найкращі гладіолуси: секрети догляду

Як виростити найкращі гладіолуси: секрети догляду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб гладіолуси були прикрасою клумби треба не просто посадити, а й знати, як доглядати за цими квітами. Правила догляду читайте у подробицях.

Подробиці

Знайте, що гладіолуси не можна вирощувати на одному місці понад 2 роки. На третій рік треба обирати нове місце для них. Бажано змінити ґрунт, щоб відрізнявся від попереднього. Наприклад, якщо гладіолуси росли в чорноземі, то зробіть їм зміну на супіщаний.

Не садіть поруч великі цибулини з маленькими. “Діток” радять садити окремо. Не заглиблюйте цибулину глибоко в землю, від цього квітка може не зацвісти. Якщо посаджені гладіолуси не дуже глибоко, то поставте кілочки й підв’яжіть, щоб квіти не падали.

Поливайте 1 раз на 2-3 дні. У спеку радять поливати гладіолуси щодня. Обов’язково вибирайте для гладіолусів сонячну ділянку. В затінку квіти цвістимуть пізніше. Якщо квіти ростуть у супіщаному ґрунті, їх обов’язково підживлюють.

попередня статтяПомідори під сиром: ідеальна закуска на всі часи
наступна статтяЯк правильно приготувати хумус: ідеальний рецепт
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я