Як позбутися мурах на городі за допомогою бананової шкірки: перевірений спосіб

0
Як позбутися мурах на городі за допомогою бананової шкірки: перевірений спосіб
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мурахи – це корисні комахи, які знищують шкідників та збагачують ґрунт. Але іноді вони можуть стати небажаними гостями на городі, якщо починають пошкоджувати рослини, переносити насіння бур’янів або розводити попелицю.

Існує простий та ефективний метод – використовувати бананову шкірку.

Для боротьби з мурахами вам знадобляться такі інгредієнти:

• бананова шкірка – 1 шт.;
• борна кислота – 10 г;
• вода – 1 л.

Бананова шкірка – це солодкі та ароматні ласощі для мурах, які приманять їх до себе. Борна кислота – це отруйна речовина для мурах, яка сприятиме їхній загибелі, а вода – це засіб для розчинення борної кислоти та замочування бананової шкірки.

Для приготування засобу потрібно зробити наступне:

• Розвести борну кислоту у воді та перемішати до повного розчинення.
• Додати бананову шкірку, нарізану невеликими шматочками, в розчин борної кислоти та залишити на ніч або на добу.

Розкладаємо шматочки бананової шкірки на ділянці, особливо поблизу мурашників або стежок мурах і спостерігаємо за реакцією мурах. Вони повинні підходити до шкірки, їсти її і забирати у свої гнізда.

Через кілька днів перевірити стан мурашників, в них не має бути ознак присутності мурашок. За потреби повторити процедуру.

Засіб від мурах з банановою шкіркою – це просте та дешеве вирішення проблеми. Ви можете використовувати його в будь-яку пору року та позбутися небажаних гостей на своїй ділянці.

попередня статтяЯк побороти попелицю за допомогою помідорів
наступна статтяЩо робити, якщо оселедеь дуже солоний: секрет досвідчених господинь
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я