Що має “їсти” полуниця, щоб була солодка, як мед

0
Що має
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете насолодитися соковитою та солодкою полуницею, то кожну ягідку помийте й обваляйте у цукрі. Але ми не будемо роздавати такі банальні поради. Солодка полуниця може бути не тільки від кількості цукру.

Подробиці

По-перше, обирайте правильні сорти. Як правило, велика полуниця має більш низький вміст цукру у плодах (це її особливість), це збільшує термін зберігання та рентабельність у продажі. Якщо саджаєте “для себе”, то віддайте перевагу не надто великим плодам, середні сорти вас порадують, зокрема Альбіон, Кармен, Торпеда тощо.

По-друге, раз у три роки пересаджуйте полуницю. Кущі максимально плоди дають перші три роки. Тоді ягоди і соковиті, і солодкі. Полуниця має сили брати з ґрунту потрібні елементи. Проте не забувайте і про сезонне підживлення (осінь та весна).

По-третє, полуниця – ягода “з характером”: вона не “годуватиме” вас, якщо спочатку ви не підгодуєте її. Тільки на родючому ґрунті полуничні кущі будуть добре рости, пишно цвісти і зможуть сформувати велику кількість зав’язей. Використовуйте біодобриво (попіл, компост, гумати), адже важливо їсти корисні ягоди без хімії.

попередня статтяЩо робити, якщо на вас “напав” бузок: сезонна алергія
наступна статтяСмачна ідея з лавашем: рулет “Мімоза” з’їдять за 5 хвилин
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я