Як поливати цибулю, щоб вона виросла великою і солодкою

0
Як поливати цибулю, щоб вона виросла великою і солодкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цибуля відноситься до культур, які дуже болісно переносять недоліки в процесі догляду. Особливо важливою є процедура поливу, оскільки від неї безпосередньо залежить смак і розміри овочів. Тому варто знати про основні правила внесення вологи.

Як правильно поливати цибулю?

Перші 30 днів після посадки

У цей період розвитку варто поливати кожні сім днів. Після процедури не забувайте про розпушування та мульчу. Однак вибирати варто дрібніший варіант мульчі, бо великі частинки збільшують ризики захворювань і атаку шкідників.

Червень липень

Кількість поливів можна зменшити. На місяць достатньо вносити вологу лише тричі. Слідкуйте за тим, щоб грунт завжди був в міру вологим, тому що пересихання для культури є не найкращим варіантом для розвитку.

Варто використовувати методику розбризкування, зволоживши при цьому близько двадцяти сантиметрів ґрунту.

Однак у середині другого літнього місяця можна зробити поливи ще рідше.

За три тижні до збирання врожаю

Саме в цей момент цибуля більше не потребує додаткового внесення вологи. Іноді дачники припиняють поливи лише за 14 днів до збирання. Такий варіант також є допустимим.

попередня статтяЯк швидко і легко зняти шкірку з болгарського перцю: хитрість, яку не всі знають
наступна статтяГотуємо білий соус «‎Алабама» для барбекю та шашликів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я