...

Як скласти бездоганний образ без витрат: корисні лайфхаки

Підпишіться на нас:

Щоб образ виглядав бездоганно, зовсім не обов’язково витрачати великі суми грошей. Найчастіше навіть з одягу демократичних брендів, який давно є у вашому гардеробі, виходять гідні луки. І допоможуть у цьому лише кілька простих хитрощів. Розповідаємо про головні з них.

Вибирайте правильний колір та фактуру тканини

Навіть якщо фасон у речі трендовий, а крій ідеально підходить вам по фігурі, образ все одно може вийти візуально дешевим і не дуже привабливим.

Стилізуйте по-новому старі речі

Найчастіше проста сорочка або джинси, які висять у вашій шафі вже кілька років і здаються абсолютно нудними, можуть стати основою дуже стильного та розкішного образу. Для цього їх потрібно правильно стилізувати. Сорочки, наприклад, поки що дозволяє прохолодна погода варто носити одна на одну. А приталений жакет можна сміливо носити заправленим у штани чи спідницю – так вже роблять стилісти з Парижа.

Приділіть увагу аксесуарам

Іноді старий піджак у парі з такими ж старими джинсами може виглядати дуже ефектно, якщо в образі будуть правильні аксесуари. Вони миттєво перетворять базовий набір речей на стильний аутфіт, причому самі вони теж зовсім не обов’язково мають бути дорогими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я