Як скласти бездоганний образ без витрат: корисні лайфхаки

0
Як скласти бездоганний образ без витрат: корисні лайфхаки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб образ виглядав бездоганно, зовсім не обов’язково витрачати великі суми грошей. Найчастіше навіть з одягу демократичних брендів, який давно є у вашому гардеробі, виходять гідні луки. І допоможуть у цьому лише кілька простих хитрощів. Розповідаємо про головні з них.

Вибирайте правильний колір та фактуру тканини

Навіть якщо фасон у речі трендовий, а крій ідеально підходить вам по фігурі, образ все одно може вийти візуально дешевим і не дуже привабливим.

Стилізуйте по-новому старі речі

Найчастіше проста сорочка або джинси, які висять у вашій шафі вже кілька років і здаються абсолютно нудними, можуть стати основою дуже стильного та розкішного образу. Для цього їх потрібно правильно стилізувати. Сорочки, наприклад, поки що дозволяє прохолодна погода варто носити одна на одну. А приталений жакет можна сміливо носити заправленим у штани чи спідницю – так вже роблять стилісти з Парижа.

Приділіть увагу аксесуарам

Іноді старий піджак у парі з такими ж старими джинсами може виглядати дуже ефектно, якщо в образі будуть правильні аксесуари. Вони миттєво перетворять базовий набір речей на стильний аутфіт, причому самі вони теж зовсім не обов’язково мають бути дорогими.

попередня статтяЧому креветки вийшли жорсткими: основні помилки
наступна стаття11 продуктів, які потрібно їсти при стресі – вони точно знайдуться в тебе вдома
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я