Проста хитрість, яка дозволить прибрати запах із рушників назавжди

0
Проста хитрість, яка дозволить прибрати запах із рушників назавжди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Неприємний запах на рушниках може бути викликаний неправильним зберіганням, використанням миючих засобів або недостатньою вентиляцією у ванній кімнаті.

Якщо ви маєте таку проблему, існує ефективний спосіб позбутися запаху на рушниках за допомогою простого продукту – харчового оцту.

Причини появи запаху на рушниках

Оцет можна використовувати не тільки в кулінарії, але і в побуті, щоб продезінфікувати поверхні, видалити забруднення, неприємні запахи на одязі та інших текстильних виробах, включаючи рушники.

Запах на рушниках часто виникає через те, що вони швидко не сохнуть, залишаються вологими тривалий час після використання.

Це може сприяти появі бактерій, і позбутися цього запаху можна, якщо скористатися оцтом.

Як прати рушники з оцтом

Рушники будуть виглядати як новенькі і випромінювати первозданну свіжість, якщо додати чашку оцту в пральну машину разом із рушниками перед пранням.

Періть текстильні вироби при температурі не менше 60 градусів і після прання сушіть на відкритому повітрі.

Якщо ваші рушники зберегли залишки неприємного запаху, скористайтеся додатковим полосканням у воді з додаванням однієї порції оцту.

Користь оцту при пранні

Оцет допомагає усунути запах, зробити рушники м’якшими і ще пухнастішими.

Однак надто велика кількість оцту може призвести до появи додаткового запаху, і на цей нюанс потрібно звернути особливу увагу.

попередня статтяЯк приготувати на грилі та мангалі ідеальні курячі крильця
наступна статтяШоколадна ковбаса — найкращий простий десерт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я