Виганяємо мурах з ділянки: два ефективних методи

0
Комахи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пропоную почати з важливого питання: «‎А чи справді вам заважають мурахи?». Буває так, що вони є, але не доставляють жодного дискомфорту для вас. При такій ситуації можна не займатись їх виведенням з ділянки. В усіх інших випадках треба шукати ефективні способи.

Метод №1

В його основі борна кислота. Вона проявляє свою ефективність завдяки ‎впливу на роботу нервової системи мурах. За кілька годин потрібний результат досягається.

Розчиніть 5 г борної кислоти в 100 мл теплої води. Додайте в суміш 1 ч.л. варення та 2 ст.л. цукру. Суміш тепер треба перемішати та влити в пласку посудину. Поставте поруч з мурашиними доріжками. Щоб дощ не зіпсував отруту, прикрийте її пластиком.

Метод №2

Змішайте разом 1 ст.л. води та 2 ст.л. гліцерину. До суміші додайте 1 ч.л. меду, ⅓ ч.л. борної кислоти та 1,5 ст.л. цукру. З цієї суміші потрібно скатати кульки. Переваги приманки полягають в тому, що вона тривалий час лишається вологою та м’якою.

Якщо вас турбують мурахи на ділянці, спробуйте їх вивести запропонованими методами. В усіх інших випадках не втручайтеся в природні процеси життєдіяльності комах.

попередня статтяЧим змастити булочки для рум’яної скоринки — рецепти без яєць та глазурі
наступна статтяЯк приготувати на гарнір жовтий рис з карі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я