5 робочих методів, як позбутися неприємного запаху у взутті

0
5 робочих методів, як позбутися неприємного запаху у взутті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Неприємний запах, що доноситься з взуття, поширена проблема для багатьох людей у теплу пору року.

Є кілька способів, які допоможуть сміливо роззуватися в гостях та «не заливати» взуття різними спреями та парфумами.

Шавлія та лаванда

Рослини добре справляться з неприємними запахами. Декілька листочків шавлії або пара гілок лаванди за ніч створять дива. Поліпшити ефект можна, якщо після цього винести взуття на свіже повітря.

Апельсин, лимон чи грейпфрут

Фрукт можна з’їсти або використати для приготування страви. Знадобиться лише шкірка. Достатньо покласти шкірку в кросівки або туфлі, і запаху на ранок не буде. Натомість з’явиться ненав’язливий аромат цитрусових.

Чай

Один із найпростіших способів. Потрібно просто покласти по чайному пакетику в кожен черевик. Залишають у такому вигляді на ніч. Для кращого та швидкого ефекту можна використовувати 3-5 пакетиків.

Перекис водню

Аптечний засіб вбиває бактерії. А вони, як відомо, є причиною неприємного запаху. Перекис наносять на ватяний диск та протирають взуття зсередини.

Ефірна олія та сіль

Якщо взуття ще й вологе зсередини, то це засіб один із найкращих. У стару шкарпетку без дірок засипають сіль, змочують тканину 3-5 краплями будь-якої ефірної олії. По одному такому мішечку відправляють у кожен черевик. Олія наповнить взуття приємним запахом, а сіль вбере вологу.

попередня статтяОгірків буде вдвічі більше: хитрощі рясної зав’язі
наступна статтяКартопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я