4 простих продукти, з якими твоя шкіра засяє зсередини

0
4 простих продукти, з якими твоя шкіра засяє зсередини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Твоя шкіра може красиво підсвічуватись і без використання хайлатера. Просто додай до свого раціону ці найпростіші продукти, і незабаром помітиш здорове сяйво на своєму обличчі.

Сучасні доглядові засоби можуть багато, але, на жаль, не все. Наприклад, ти ніколи не отримаєш шкіру, що сяє зсередини, якщо цілодобово харчуєшся фастфудом або іншими «шкідливостями». На щастя, ці 4 продукти легко вирішать проблему: просто додай їх до раціону, і твоє обличчя в реальному житті виглядатиме так само ідеально, як після обробки у фотошопі.

Вівсянка

Ця «каша краси» творить справжні чудеса! Вибирай крупу довгого варіння, в процесі приготування, коли крупа майже готова, додай шматочки яблук і потертий твердий сир, а потім із задоволенням вплітай за сніданком. Це така смакота! Нічого краще для сяючої шкіри шкіри ще не придумали.

Помаранчеві фрукти та овочі

Це можуть бути абрикоси, персики, цитрусові, хурма, солодкий перець чи морква. Всі ці корисні продукти особливо беруть участь в обмінних процесах, покращуючи твій колір обличчя.

Проростки

Пшеничні, соєві та інші проростки є цінним джерелом вітаміну Е – головного природного антиоксиданту. Можна просто обдати їх окропом або злегка обсмажити на оливковій олії, а потім приправити соєвим соусом. Ось тобі й смачна закуска з користю для фігури та шкіри.

Печінка тріски

У ній багато вітаміну A, амінокислот та поліненасичених кислот Омега-3. Швидше включай печінку тріски до раціону та спостерігай, як вона вдосконалює твою шкіру. Повір, гладкість та природний блиск тобі забезпечені!

попередня статтяНавіщо досвідчені господині додають у тісто крохмаль: корисні поради
наступна статтяЯкий посуд не можна ставити в мікрохвильову піч: це потрібно знати господиням
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я