Як доглядати за петуніями, щоб вони радували цвітінням до заморозків

0
Петунія
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Петунії — одні з найпопулярніших квітів. Вони пишні та яскраві, здатні собою прикрасити будь-яку ділянку чи терасу. Звичайно, що їх тривале цвітіння є бажаним. І подовжити його можна, якщо забезпечити відповідні умови та догляд.

Що треба петуніям

Найперше квітам потрібно достатньо світла. Воно сприяє розвитку зеленої маси та появі квітів. Для петуній важливо отримувати світло не менше, ніж 6 годин протягом дня. А для цього потрібно просто вибрати правильне та сонячне місце.

Підживлення та добриво — друга обов’язкова позиція. Петунії нормально переносять сухі умови вирощування, але волога земля їм подобається більше. Важливо дотримуватися балансу. Занадто багато вологи також є відсутністю норми. Зверніть увагу на внесення добрив. Один раз на 2 тижні поливайте розчином рідкого добрива з високим вмістом фосфору.

Періодично оглядайте петунії. Якщо є сухі квіти, їх варто прибирати. Це допоможе не витрачати енергію рослини на утворення насіння. Проводьте цю процедуру регулярно, тоді петунія буде цвісти до самих заморозків.

попередня статтяГарнір з пшона буде вдалим, якщо його правильно приготувати
наступна статтяЯпонський омлет з рисом та куркою — оядокон
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я