Як зняти стрес з користю та заразом провести ревізію гардеробу до літа

1
Як зняти стрес з користю та заразом провести ревізію гардеробу до літа
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На тлі всього, що відбувається знизити стрес, страх або переживання — найкращий спосіб відволіктися і звільнитися від негативних думок – це зайнти свої руки роботою. Наприклад навести лад у своєму гардеробі, на який часто не вистачало сил і часу. Тим більше, що до літа залишилися лічені дні, а зустрічати новий сезон слід у повній готовності.

Ми зібрали кілька практичних порад, які полегшать вам це завдання та зроблять ревізію гардеробу ефективною, а її результати – вдалими.

Сховайте теплий одяг та взуття

Готові посперечатися, що у вас у передпокої все ще стоять теплі чоботи або черевики, а на гачку висить куртка або навіть пуховик. І у вас все ніяк не доходять руки прибрати їх у шафу. Радимо почати ревізію гардеробу саме з цього. Так ви звільните простір для більш придатних для сезону речей, які носитимете прямо тут і зараз.

Розбийте літній гардероб на образи

Наступний крок – тотальний розбір гардеробу. Для цього потрібно взяти всі речі, що є у вас, і розбити їх за образами, щоб зрозуміти, що з чим носити. Ті речі, які не увійшли до жодного луку, краще продати на ресейлі або комусь віддати — вони дарма займають місце у шафі. Ви здивуєтеся, скільки у вас зайвих речей — і при цьому скільки речей, які ви легко впишете у безліч образів, але ви про це навіть не замислювалися.

Навчіться поєднувати речі по-новому

Іноді для поновлення гардеробу потрібен не шопінг, а тотальний апгрейд ваших стилістичних навичок. Тому варто спробувати навчитися поєднувати їх по-новому. Зверніться за натхненням до подіумних образів та хроніків стрітстайлу. Розсувайте звичні рамки. Так ви зможете оновити гардероб, уникнувши зайвих витрат.

Позбавтеся зайвого

Розлучатися із речами завжди складно, але треба змусити себе це зробити. Зберіть все, що даремно займає місце в шафі: те, що давно не носите, що вийшло з моди, вийшло з ладу або просто більше не за розміром. Залежно від стану цих речей, відправте їх на ресейл, в благодійні організації або просто викиньте (але якщо вони вже зовсім не придатні для носіння).

А тепер – шопінг!

Останній пункт — і найприємніший. У міру аналізу гардероба важливо зрозуміти, які прогалини у вас утворилися. Їх потрібно заповнити – тобто купити речі, яких вам не вистачає. Також важливо зрозуміти, що з сезонних маст-хевів, які вам сподобалися, точно потрібно докупити. Уважний аналіз ваших потреб і вже існуючого гардеробу може змусити вас відмовитися від багатьох ідей, які раніше здавались привабливими. І пам’ятайте: головне правило розумного шопінгу – «краще менше, та краще». Звертайте увагу на якість речей, те, скільки вони вам прослужать, і те, до яких ваших образів впишуться.

попередня статтяРецепт фруктово-йогуртового торта без випічки
наступна статтяЗапечена скумбрія у незвичайному маринаді
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

1 коментар

  1. Нарешті функціональні поради. Мені б на Віоліті ще й половину вишиванок продати, бо факт, що не носитиму, та їм я відвела іншу категорію – “колекція”. Так і живем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я