Які кімнатні рослини можуть бути небезпечними для котів: думка експертів

0
Як захистити ящики з розсадою від котів: поради городників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тенденція використовувати кімнатні рослини як елемент декору популярність не втрачає. Помешкання багатьох квартир та будинків прикрашають різноманітні кімнатні квіти.

Однак не всі знають про те, що деякі квіти можуть бути небезпечним для кішок.

Подробиці

Деякі рослини можуть стати причиною отруєння домашнього вихованця. Серед кімнатних квітів є й зовсім смертельно небезпечні.

Які квіти не варто купувати у тому випадку, якщо у вас є кішка

Дуже популярною рослиною є фікус, оскільки при всій красі він невибагливий у плані догляду. Однак фікус є дуже небезпечною рослиною. Шкоду здоров’ю завдає будь-який контакт вихованця з рослиною.

Азалія може спровокувати проблеми з органами травлення у котів, та стати причиною зупинки серця. Тому цю квітку краще зовсім прибрати з квартири.

Гортензія не така небезпечна, як азалія, проте може стати причиною серйозного отруєння.

Однією з найнебезпечніших рослин для власників кішок може стати диффенбахія. Квітка може пошкодити зір тварини або призвести до зупинки дихання.

Не варто купувати в квартиру з кішкою диявольський плющ. Ця красива рослина також негативно відбивається на роботі органів дихання і може призвести до сліпоти тварини.

попередня статтяСекретні фішки з дитячим харчуванням: мами діляться досвідом
наступна статтяЯк вибрати якісну полуницю без «хімії»
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я