Чим обприскати малину від павутинного кліща: робочий секрет

0
Чим обприскати малину від павутинного кліща: робочий секрет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шкідник зникне на очах, а точніше на малині. Павутинний кліщ часто буває на огірках, проте і малину вражає. Якщо вчасно не помітите, то залишитеся з голими пагонами і без врожаю.

Подробиці

Робочий секрет городників у тому, що не треба ніякої хімії. Достатньо сходити в аптеку і купити безпечні 2 препарати. На смак та користь ягід вони не вплинуть, а от від павутинного кліща й сліду не буде.

Навіть якщо зараз проблеми нема, запишіть у нотатки цей засіб.

Розмішайте у 10 л води 1 ст. л. нашатирного спирту та 1 ч. л. йоду. Не треба витримувати, відразу обприскайте листя отриманим розчином.

Аромат цього засобу бореться з павутинним кліщем наповал. Застосовують засіб раз у 10 днів, щоб на малині не з’явилися опіки.

Зверніть увагу, що, крім малини, кліщ можна вразити полуницю, смородину та інші культури. Впізнати його просто: дрібна тля та павутинка.

попередня статтяЯк приготувати шарлотку за 10 хвилин
наступна статтяЯк запобігти «протіканню» ягід з пирога: поради винахідливих господинь
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я