Два способи для чищення сковорідки

0
Сковорідка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Утворення нагару — звичайна справа. Користуватися сковорідками можна обережно та дбайливо, але він в будь-якому випадку має властивість з’являтися. Розповімо про два методи, які допоможуть його побороти.

Метод для чавунних виробів

Найперше, що треба сказати про чавунні сковорідки: не лишайте їх після приготування стояти тривалий час без обробки. Посипте нагар декількома ложками солі, влийте оцет та дайте їм час на взаємодію.

Тепер включіть вогонь та дайте рідині досягнути кипіння. Додайте ще трохи соди (50 г). Після кип’ятіння ви побачите, що нагар весь зійшов. Лишається просто сполоснути чистою водою.

Для тефлонових виробів

Такі сковорідки потребують уважного ставлення, щоб не пошкодити покриття. Жодного тертя та агресивних засобів. Потрібно просто залити окропом та лишити на годину. Після цього нагар легко зійде.

Ці прості методи бувають дуже помічними. Варто їх знати. Ніколи не знаєш, коли на кухні в черговий раз закінчиться потрібний засіб для чищення.

попередня статтяПитання: що першим кладуть у засмажку — цибулю чи моркву
наступна статтяДомашні чіпси — приготувати простіше простого
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я