Як виростити руколу на підвіконні — за 7 днів перший врожай

0
Мікрозелень руколи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мікрозелень корисна, а коли мова йде про руколу, тоді це ще краща ідея створити на підвіконні її невелику плантацію. Зробити це дуже просто. Та й нічого особливого не треба робити, щоб влаштувати маленький город на підвіконні.

Ця рослина допомагає покращувати обмінні процеси в організмі, відновлює водно-сольовий обмін та дуже позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту. В складі руколи багато вітамінів (А, В, С, Е, К, РР), а також макро- та мікроелементів (йод, кальцій, цинк, магній, марганець, натрій, селен, цинк, фосфор).

Як виростити

Процедура вирощування досить проста. Вам потрібен набір з насінням руколи, невеликий пластиковий контейнер з кришкою та пульверизатор з водою.

Дно ємності обприскайте водою та розсипте густо насіння. Вам потрібно заповнити весь вільний простір. А потім зверху обприскайте ще раз насіння з пульверизатора та закрийте кришкою.

Контейнер з насінням потрібно поставити в теплому місці. На пророщення в сприятливих умовах йде зовсім мало часу — буквально 1-2 дні. А вже через тиждень можна збирати перший врожай. Руколу додають в салати. Також нею можна прикрасити улюблені страви.

Вирощувати руколу легко. Не лишайте себе корисної зелені та вітамінів. Вирощувати її можна не лише в спеціальних контейнерах, але й в будь-яких з-під йогуртів, сметани та інших продуктів.

попередня статтяАльтернативні інгредієнти — замінюємо гриби в салаті на інші продукти
наступна статтяЧим можна замінити яйця у випічці — вибір інгредієнта дивує
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я