Антіейдж-зачіска: 5 правил догляду за волоссям для жінок старше 30 років

0
Антіейдж-зачіска: 5 правил догляду за волоссям для жінок старше 30 років
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо, як перетворити волосся на свою таємну зброю у боротьбі за молодість!

Якщо ти хочеш зберегти молодість на довгі роки, розпочинати активну антиейдж-боротьбу потрібно вже після 30 років. Підключити креми від перших зморшок та скоригувати харчування буде недостатньо, адже тоді реальну цифру в паспорті може видати навіть така незначна деталь, як зачіска. Запам’ятай 5 правил догляду за волоссям, яке загальмує процес старіння.

Зволожуй

Після 30 років наслідки частих укладок феном і праскою та нескінченних фарбувань почнуть виявлятися швидше. З природних причин волосся в цей період стає більш крихким і втрачає свою густоту. Допомагай локонам інтенсивним зволоженням: нехай у хід регулярні маски для домашнього догляду та салонні процедури.

Стимулюй кровообіг

Після 30 років багато процесів в організмі сповільнюються, а це означає, що дефіцит мінералів і вітамінів, неправильний обмін речовин і стрес будуть позначатися на якості волосся сильніше, ніж у юному віці. Щоб уникнути передчасного випадання волосся, задумайся про кровообіг. Простимулювати його допоможе масаж шкіри голови під час миття та засоби з екстрактами перцю або чайного дерева у складі.

Вибери правильний відтінок

У багатьох дівчат сиве волосся починає з’являтися вже до 30 років. Якщо ти поки не готова з цим змиритися і носити модну сивину, виручить фарбування. Підбери модну техніку, яка візуально замаскує посріблені локони або відверне від них увагу, або ж просто пофарбуйся на пару тонів світліше за свій натуральний колір. Такий хитрий прийом не лише приховає сивину, а й візуально тебе омолодить.

Підключи харчування

Догляд повинен бути комплексним, тому продовжувати молодість будемо і за допомогою особливої дієти для росту і густоти волосся. Склади раціон за схемою, де 30% займатимуть білки, ще 30% – корисні жири, а 40% – вуглеводи. Вибирай продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти, кальцій і жирні кислоти омега-3.

Грамотна зачіска

Продовжити молодість і скоригувати вікові зміни, що вже є, допоможе не тільки правильний колір волосся, але і стрижка. Якихось універсальних варіантів для всіх жінок тут немає. Краще не шкодувати грошей і звернутися до грамотного фахівця, який допоможе підібрати зачіску, що підкреслює твої переваги та приховує недоліки. Надалі підтримувати форму буде вже легше та дешевше.

попередня статтяКурячий суп з вермішеллю не перетвориться на кашу: є один секрет
наступна статтяПівонії порадують пишним цвітінням: у травні потрібно підживити ось чим
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я