Те, що виливаєте в каналізацію, ідеальне добриво для домашніх рослин

0
Добриво для домашніх рослин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відразу виникають думки, а що саме можуть виливати корисного в каналізацію. А для домашніх рослин є певні речі, про які варто дізнатися. Якщо вас зацікавило, про що йде мова, тоді читайте далі статтю.

Добриво для домашніх рослин

Квітоводи зі стажем використовують це добриво замість готових промислових препаратів. Не всі про нього знають, тому просто виливають в каналізацію. Не думайте нічого поганого чи страшного, мова йде просто про грибну воду. Іншими словами — це вода, в якій варилися гриби.

Таке добриво підходить для догляду за грошовим деревом. Для нього грибна вода  — відмінне підживлення. В склад добрива входять: мідь, фосфор, йод, цинк та багато інших речовин, які потрібні рослині для активного розвитку.

Просто розведіть грибний відвар з водою у пропорції 1:1. Лишіть настоятися протягом 7 днів. А потім поливайте квіти. Добриво можна використовувати і для інших рослин. Воно сподобається флоксам, гортензіям, смородині, аґрусу, деревам. Для останніх потрібно біля 10 відер на дерево. Для ягідних кущів достатньо буде по 3 літри на один кущ.

попередня статтяЯк правильно посмажити червону рибу
наступна статтяТакі оладки ви ще не куштували — не з варенням, а з беконом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я