Як зробити добриво з кропиви: універсальний засіб

0
Як зробити добриво з кропиви: універсальний засіб
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

“Кропива ти моя, кропива…” – скільки ж разів вона жалила і всі повторювали, що це корисно. Рослина, дійсно, багата на елементи, якими можна підживити багато рослин, крім бобових, цибулі та часнику.

Подробиці

У кропиві багато кальцію (37%), калію (34%), магнію (6%). Це ідеальний склад для того, щоб помідори та огірки знезаразити, зробити стійкими до захворювань і підвищити рівень урожайності.

Поливати городину варто настроєм з розрахунком 1 л на 1 кущ. Якщо розсада недавно висаджена та ще недостатньо зміцніла, кількість добрива треба зменшити вдвічі. Обприскування помідорів кропив’яним настоєм зробить рослини більш стійкими до захворювань.

Підживлення таким добривом огірків буде чудовим стимулятором для зав’язування більшої кількості плодів та прискорить їх зростання. Норми поливу такі ж, як і для помідорів.

Власне готувати добриво просто: пів відра подрібненої кропиви залити водою, залишити на два тижні.

попередня статтяЯк приготувати м’яке морозиво за 2 хвилини
наступна статтяЩо буде з організмом, якщо їсти грейпфрут щодня і як він впливає на фігуру
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я