Чому не можна розтирати парфуми по шкірі: цю помилку роблять майже всі жінки

0
Чому не можна розтирати парфуми по шкірі: цю помилку роблять майже всі жінки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розповідаємо, чому розтирання парфумів по зап’ястях або інших частинах тіла руйнує всю ароматну магію.

За звичкою розпорошуєш кілька пшиків улюблених парфумів на зап’ястя і розтираєш ароматні краплі по шкірі? Якщо думаєш, що цим рухом тільки допомагаєш парфуму розкритися, то дуже помиляєшся.

Насправді, так ти тільки спотворюєш звучання аромату, і ось чому! Сильно розтираючи парфуми на поверхні шкіри, ти нагріваєш її поверхню. Верхні ноти довго в такій гарячій точці не живуть, а значить так ти не тільки заважаєш красивому розкриттю парфуму, але й скорочуєш його стійкість на кілька годин.

Тому відучи себе від звички втирати парфуми в шкіру, навіть якщо так робила все своє життя. Щоб аромат на тобі звучав саме так, як спочатку задумав парфумер, його достатньо розподілити на дві основні зони.

Запам’ятай: спочатку розпороши духи «дощиком» по волоссю, — локони вберуть запах і даватимуть той самий гарний шлейф — а потім нанеси їх на задню поверхню шиї. Важливо: на шиї духи ми теж не розтираємо і дозволяємо їм розкритися самостійно.

попередня статтяЯкі 5 способів допоможуть позбутися гіркого присмаку у баклажанів
наступна статтяЯк зробити вівсяне молоко своїми руками: це дуже просто
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я