Що робити, щоб цибуля не пожовтіла: зелене пір’я впливає на ріст

0
Що робити, щоб цибуля не пожовтіла: зелене пір'я впливає на ріст
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хоча цибулю вважають не примхливою на городі, проте якщо ви хочете збирати врожай добірних цибулин, як кулак, то не нехтуйте доглядом, підживленням чи поливом при потребі.

Подробиці

Так, цибуля теж може страждати від шкідників, їй може не вистачати добрив, а першою ознакою, що щось не так, буде пожовтіле пір’я.

Найчастіше причиною стає недостатній полив. На етапі активного росту, коли формується цибулина, дуже важливо постійно поливати грядку з цибулею. В іншому випадку ви зберете дрібну, як горіх, цибулю.

Полив регулюйте, орієнтуючись на погодні умови. Якщо зараз дощові тижні були, то вологи вистачає і все посаджене на городі буяє. Натомість вже наприкінці травня буде спека, що може стати проблемою для багатьох культур.

Для того, щоб цибуля була стійкою і добре росла, варто полити її біологічним добривом Ярос. Не рекламуємо, а щиро рекомендуємо, оскільки він рятує не тільки домашні квіти, а й городину.

попередня статтяЯк приготувати рибний суп із вершковим смаком: швидкий рецепт
наступна статтяЯк захистити ящики з розсадою від котів: поради городників
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я