Якщо ви так ділите флокси, тоді не чекайте цвітіння

0
Флокси
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Флокси можна ділити в будь-який час, але найкраще це робити восени або весною. В цей час роблять пересадку, тож і зробити ділення можна. Зверніть увагу, якщо проводити процедуру весною, то цвітіння можна чекати вже в цьому році. При осінньому діленні — в наступному році.

Як ділити флокси

Не діліть на дуже дрібні частини. В цьому випадку флокси будуть аналогічні за розміром. В цьому і полягає помилка. Для нарощення кореневої системи знадобиться приблизно 2-3 роки. Тільки після цього вони будуть в тому вигляді, який ви від них очікуєте.

Зробіть наступним чином. Відділіть четверту частину. Це дасть можливість знизити для рослини рівень стресу. Звичайно, їй в будь-якому випадку знадобиться час на адаптацію.

Перед проведенням процедури підготуйте заздалегідь місце, де ви будете висаджувати квіти. Внесіть добрива: 1 склянку суперфосфату, 2 відра компосту, 0,5 л попелу. Така основа для підживлення дасть флоксам сил та наснаги до укорінення та росту.

попередня статтяМаринад з аджикою для курки — смак гарантований
наступна статтяЯк приготувати соус до піци або пасти
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я