Як пересадити за 1 годину понад 60 петуній

0
Як пересадити за 1 годину понад 60 петуній
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас зараз продуктивний етап пересадки квітів чи розсади овочів, то ці поради будуть корисні. Великий об’єм висадити у ґрунт чи у більші горщики (якщо це саме петунії) важко, довго, але це все тому, що ви не правильно організовували робочий час і простір.

Подробиці

Якби був варіант покликати на допомогу 60 маленьких гномиків, то, звісно б, було б швидко й просто. Але не в казці живемо, тому при самостійному виконанні об’ємної роботи варто все детально спланувати.

  1. Підготуйте якісний ґрунт. Якщо ви плануєте пересадити петунії, то рекомендуємо придбати готовий субстрат, що має всі необхідно елементи у складі та не потребує додаткового живлення перші три місяці.
  2. Викладіть рядком всі горщики: наповніть на половину землею не втрамбовуючи. Потім візьміть горщик, у якій розсада, покладіть у новий вазон і по колу наповніть ґрунтом. Має утворитися лунка, в яку ви швидко зможете викласти розсаду. Не треба навіть нічого підсипати.
  3. Щоб легко було вийняти розсаду з першого горщика, попередньо намочіть водою. Доки ви будете готувати нове місце для вирощування квітів, коріння розм’якне і ви швидко пересадите протягом години понад пів сотні квітів.
попередня статтяЯк приготувати смачні картопляні зрази
наступна статтяЩо робити, якщо редиска гірчить
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я