Як садити картоплю, що був ранній врожай

0
Як садити картоплю, що був ранній врожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете ранній урожай картоплі усім сусідам на заздрість, а собі на радість, то спробуйте цікавий спосіб. Городники іноді так експериментують, що вражають навіть досвідчених господарів.

Подробиці

Цей спосіб садження картоплі не розрахований на велику кількість, проте для “себе” буде достатньо. Мова саме про вирощування картоплі в мішках.

Він дозволяє створити оптимальні умови для раннього врожаю. Процес вирощування картоплі у мішках чи пакетах для будівельного сміття означає, що ви можете облаштувати таку «грядку» в теплиці чи у дворі. Таким чином, закрити від вітру, контролювати температуру та вологість.

Ґрунт у чорному мішку дуже швидко прогрівається. Суттєво збільшує швидкість росту рослин.

Зафіксуйте, що чим більше ви покриваєте верхню частину кореневої зони, тим більше коренів дає рослина. Відповідно буде більше плодів картоплі. Тому підсипати в мішок субстрат у міру розвитку куща.

Варто також пам’ятати, що в цій ситуації ваша рання картопля потребуватиме регулярного поливу (одна з найбільших помилок – дати висохнути ґрунтовому субстрату). Однак і не перестарайтеся, бо в болоті картопля розвиватися не буде, а лише погниє.

Ваша рання картопля буде готова до збирання, коли на стеблах і листках з’явиться жовтий колір. Після цього видаліть стебла і зберіть врожай молодої картопельки на обід через тиждень.

попередня статтяЩо посадити біля картоплі, що відігнати жука
наступна статтяЩо приготувати зі щавлю, крім зеленого борщу
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я