Чим підживлювати цибулю, щоб зібрати гарний урожай

Чим підживлювати цибулю, щоб зібрати гарний урожай
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цибуля – незамінний овоч в кулінарії. Тому вона росте на кожній грядці. Комусь вдається виростити й зібрати гарний урожай, а в когось зовсім цибуля рости не хоче. Багато залежить від ґрунту та від догляду, хоча цей овоч вважається невибагливим.

Подробиці

Цибулю треба правильно підгодовувати. На зелень потрібно давати одні добрива, а для зростання цибулини – інші. Влітку треба двічі підживити цибулю з інтервалом у 2-3 тижні. Поживні речовини вносять рано вранці або пізно ввечері. Якщо температура вища 20 градусів, добрива вносити не можна.

Найкращі добрива для цибулі – органічні. Це настої бур’янів, деревна зола, перегній або курячий послід, дріжджовий розчин. Можна також вносити й мінеральні добрива у гранулах, розсипаючи їх по грядці, або розчиняти у воді й підливати під корінь. Це особистий вибір кожного, чим удобрювати городину. Головне вчасно це робити, щоб рослина отримала всі необхідні для росту й розвитку речовини.

попередня статтяЯк приготувати соус «‎Балканез» — легший за майонез
наступна статтяЛінива самса: швидкий рецепт
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я