Парфумерний етикет: перед походом у які місця не можна користуватися парфумами

0
Парфумерний етикет: перед походом у які місця не можна користуватися парфумами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З улюбленими парфумами так не хочеться розлучатися! Але іноді все ж таки доводиться, адже в деяких випадках використання парфуму вважається не тільки дурним тоном, а й неприпустимою дією.

Запахи – важлива частина нашого життя. Сперечатись із цим складно, та й не потрібно — парфум робить наше життя яскравішим, доповнює образ та покращує настрій. Але є випадки, коли навіть найкрасивіший аромат буде недоречним і залишить неприємне враження.

Спортзал

Пыд час занять спортом дихання пришвидшується, і ми починаємо яскравіше сприймати навколишні аромати. Духи в спортзалі точно будуть зайвими! Тим більше не забувай, що під час активних занять спортом ми потіємо. А запах парфуму разом із запахом поту — справді забійний дует.

Літак

Літак – це закритий простір, в якому запахи розповсюджуються за лічені секунди. Давай думати і про себе, і про сусідів: адже навіть година в задушливому приміщенні — таке собі задоволення.

Візит до лікаря / Якщо ти працюєш лікарем

Думаємо, тут все зрозуміло: за такого близького контакту парфум точно недоречний. До того ж у лікарні або поліклініці легко зустріти алергіків, астматиків і людей, які страждають від мігрені.

Театр, кіно, ресторан, офіс

Тут, звичайно, не жорстка заборона, а скоріше, рекомендація: користуйся парфумом помірно, одного-двох «пшиків» більш ніж достатньо. Обливатись улюбленими духами з ніг до голови не варто: пам’ятай про оточуючих!

Бібліотека / коворкінг

А от при поході в ці місця краще взагалі відмовитись від парфуму! У читальні зали та коворкінги люди приходять працювати, і аромати заважатимуть їх концентрації. Сюди можна віднести наукові семінари, лекції, симпозіуми.

Жалобні церемонії

Тут все й так зрозуміло. Не треба «асоціювати» свій парфум із сумною церемонією прощання.

Школи та дитячі садки

Діти та підлітки особливо чутливі до запахів, тому потрібно пощадити їх ніжний нюх. До того ж, аргумент про алергію підходить і сюди — навіщо ризикувати?

попередня статтяНавіщо досвідчені господині використовують нитки під час приготування голубців: корисна хитрість
наступна статтяМлинці ніколи не будуть твердими і гумовими: бабусин секрет
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я