...
ГоловнаКрасаЯкщо зріст менше 160 см: 4 безпрограшні моделі джинсів, які підійдуть невисоким...

Якщо зріст менше 160 см: 4 безпрограшні моделі джинсів, які підійдуть невисоким дівчатам

Підпишіться на нас:

Важко підібрати штани, які б візуально не зменшували зріст? Вихід є: приміряй одну з універсальних моделей джинсів з нашої добірки – ось побачиш, одна з них точно залишиться у твоєму серці та гардеробі!

Пошук ідеальної пари джинсів може бути дуже стомлюючим заняттям, якщо не знати, які силуети підходять саме твого зросту. Деякі бренди одягу стали виробляти цілі окремі серії штанів для невисоких дівчат, але далеко не у всіх магазинах, на жаль, їх можна знайти.

Саме тому ми щиро радимо звернути увагу на кілька класичних та простих моделей джинсів, які закохають у себе з першої примірки. І нести їх до кравця, щоб укоротити, не доведеться!

Найуніверсальніші

Пряма модель джинсів – справжня модна паличка-виручалочка у житті кожної людини. Вони підходять до одягу в гардеробі і до всього взуття теж: від витончених човників до спортивних кросівок. До того ж, такі штани відмінно поєднуються з яскравішими речами. Дійсно грамотна інвестиція в гардероб, залишилося тільки не помилитися з розміром джинсів!

Буткати: «полегшена» версія

Трендові bootcut встигли вигуляти багато інфлюенсерів. Можливо, саме через це деякі стилісти стверджують, що вони нібито призначені лише для високих дівчат. У нас є хороша новина для іншої половини модниць: ця модель штанів з невеликим «розширенням» до низу не заземлює фігуру, підкреслюючи ноги та стегна. Одягни їх з легким джемпером і кедами – виглядатимеш стильно і актуально для нинішнього сезону!

З легким клешем

Власницям невеликого зросту стилісти радять уникати надто широких фасонів джинсів. Наприклад, оверсайз-брюки гармонійно виглядатимуть з туфлями на високих підборах. А ось для повсякденного життя до улюблених кросівок або балеток краще підійдуть джинси, що трохи розширюються до низу. Крім того, в парі з цією моделлю низу не рекомендуємо одягати мішкуваті і довгі худі – є можливість перевантажити образ.

Висока посадка

Низька посадка – не найкращий вибір для дівчат з невеликим зростом, швидше за все, вона візуально зробить тебе ще нижчою. Не цього чекаєш від одягу, погодься. Висока – працює з точністю до навпаки, акцентуючи на талії та стегнах та підкреслюючи гарні ноги. З таким кроєм джинсів не страшно одягнути як оверсайз-футболку, так і класичну приталену сорочку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...