...
ГоловнаКраса«Пушок» на голові: як визначити, це нове волосся чи обламане

«Пушок» на голові: як визначити, це нове волосся чи обламане

Підпишіться на нас:

Роздивилася на голові маленькі антенки? Рано радієш! Це може бути не новий «підшерсток», а обламане волосся, яке таким чином просить тебе про допомогу.

Дівчата, які мріють відростити розкішну гриву і докладають для цього всіх зусиль, завжди з нетерпінням чекають появи на голові дрібного пушкового волосся. Чому? Вони радісно сприймають їх за нові, які згодом відростуть і додадуть зачісці жаданих об’ємів і довжини.

Тільки от крихітні «антенки» на голові — далеко не завжди добрий знак. Досить часто це обламане волосся, яке ми просто плутаємо з новим «підшерстком». З’ясувати справжню природу появи такого пушку допоможе простий тест, який ти можеш провести прямо вдома.

Через те, що зовні таке волосся виглядає однаково, потрібно буде придивитися до нього ближче. Для цих цілей тобі знадобиться звичайнісінька лупа: спрямуй її на кінчик волосся і ґрунтовно його вивчи. Якщо ти бачиш гладкий і гострий кінчик, немов ялинова голочка, перед тобою довгоочікуваний «новачок». Якщо ж кінчик такої ж товщини, що і все волосся, має потовщення або виглядає обрубаним — на жаль, це «обломиш».

Якщо все пішло за другим сценарієм, це сигнал переглянути свій звичний догляд. В першу чергу волосся обламується через нестачу вологи та втрати білкової та ліпідної маси. За такого розкладу довжину тобі ніколи не відростити.

Тому терміново додай у догляд засоби для зміцнення, а також виключи всі фактори, що травмують. Іноді проблема лежить прямо на поверхні: волосся може обламуватися навіть через тертя про одяг або неправильне розчісування.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...