Мілла Йовович: «Моя кров та коріння походять з України»

0
Мілла Йовович: «Моя кров та коріння походять з України»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Американська актриса та модель українського походження Мілла Йовович поділилася на своїй сторінці в Інстаграмі емоційним повідомленням про події, що відбуваються у її рідній країні.

«Моє серце розбите, я вбита горем і приголомшена, намагаючись осмислити події, що відбуваються протягом усього цього тижня на моїй батьківщині, в Україні. Мою країну та народ бомбять. Мої друзі та рідні ховаються. Моя кров та коріння походять з України. Мене розриває надвоє, коли я спостерігаю за жахом, що відбувається – за тим, як руйнується країна, біжать сім’ї, життя яких лежить навколо у вигляді обвуглених уламків», – поділилася Мілла. «Я пам’ятаю війну на батьківщині мого батька в колишній Югославії та розповіді моєї родини про травми та випробуваний жах. Війна. Завжди війна. Лідери, які  не можуть принести мир. Нескінченна сила імперіалізму. І завжди народ, який розплачується кров’ю та сльозами».

Нагадаємо, що Мілла народилася 1975 року в Києві, проте вже 1980 року її родина переїхала до Великобританії, а потім до США.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

попередня стаття5 заспокійливих трав, які допоможуть зняти тривогу
наступна статтяАнджеліна Джолі висловилась про ситуацію в Україні та пообіцяла надати допомогу мирному населенню
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я