Чим насправді дорога туш відрізняється від дешевої

0
Чим насправді дорога туш відрізняється від дешевої
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У цьому питанні пропонуємо розібратися разом із бьюті-експертом Анастасія Павловою.

Почнемо з того, що якісно фарбовані вії – це одна з найважливіших деталей макіяжу. Тому потрібно приділяти особливу увагу вибору туші.

Мій кейс складається з продуктів люксових брендів, у тому числі туш. Особливо мною улюблені: Lancome Hypnose, Kevin Aucoin The volume mascara, Chanel dimensions de Chanel, але так само і з брендів мас-маркету є гідні продукти: туші Vivienne Sabo Cabaret та Maybelline New York lash sensational sky high.

Тепер давайте докладно розбирати відмінності мас-маркету від люкса. Чому ціна так відрізняється? І чи правда, що дешева туш набагато гірша за дорогу?

Звичайно, перша очевидна відмінність — це ціна. З чого складається ціна? Є основні критерії:

Розробка формули. У великих компаніях на це може йти кілька років — тестування на безпеку, сертифікацію, а також дороге обладнання. Компанія більш бюджетна працює дещо інакше — приходить на виробництво, вибирає готову рецептуру, додає віддушку, барвник, баночку і все, засіб готовий! Відповідно, потрапивши до магазину, вартість цих засобів значно відрізнятиметься.

Сировина. Якість компонентів також впливає на вартість, тому потрібно звертати увагу на склад продукту. Як правило, у засобах сегмента люкс використовуються високоякісні полімери та компоненти, що доглядають. Більшість люксових туш пройшли офтальмологічний контроль, а отже, не зашкодять здоров’ю і не викличуть алергію. Це особливо важливо, якщо ти плануєш фарбувати зону поміж віями.

Упаковка. Якщо тобі важлива зовнішня складова продукту, то, звичайно, в сегменті люкс завжди зможеш знайти найрозкішніші баночки на будь-який смак.

Сертифікація. Вона потрібна для косметики будь-якого сегмента.

Витрати на маркетинг та рекламу. Великі бренди часто вдаються до реклами за допомогою зірок, блогерів та ЗМІ, що може коштувати значних грошей, а також реклама на телебаченні, банерах, оформлення стендів та багато іншого.

Прибуток виробника. Маржинальність косметики може становити від 10% до …%, тут інформація не відкрита, лише самому виробнику все це відомо.

Підбиваючи підсумки, з більшою ймовірністю можна довіритися люксовим брендам, але найкращі — це ті, які нам дозволяють виглядати і почуватися ефектніше, і, можливо, ціна зіграє в цьому далеко не першу роль, тому що серед бюджетних косметичних засобів також багато достойних. Будь красива та люби себе!

попередня статтяЯкі проблеми виникають в організмі через нестачу жиру
наступна статтяПсихологи розповіли, як впоратися з тривожністю та занепокоєнням
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я