...
ГоловнаКрасаКому і чому не можна робити лімфодренажні стрибки від набряків

Кому і чому не можна робити лімфодренажні стрибки від набряків

Підпишіться на нас:

Лімфодренажні стрибки вважаються одним із найкращих способів почати ранок і розбудити тіло. Однак за деяких особливостей здоров’я вони категорично протипоказані, і краще пошукати інші вправи від набряклості.

Ранкова набряклість – неприємний симптом, який непокоїть багатьох жінок. Особливо з віком, появою зайвої ваги чи просто у певні дні циклу.

Існує безліч способів боротьби з неприємною одутлістю тіла та обличчя. Наприклад, поряд з патчами та прохолодним душем рекомендується відразу після пробудження зробити лімфодренажні стрибки — щоб миттєво пробудити організм, розігнати застої та прискорити метаболізм.

Основний її принцип: зробити приблизно 80-100 швидких та невеликих стрибків на напівзігнутих ногах, щоб «протрясти» та активувати все своє тіло.

Для величезної кількості жінок подібна вправа стала справжнім порятунком від набряклості. Тепер вони роблять її практично щодня.

І все ж таки варто пам’ятати про те, що ідеальних рецептів для краси і здоров’я не існує. Поки для одних лімфодренажні стрибки стають панацеєю, інші, виконуючи їх, посилюють наявні проблеми із самопочуттям.

До основних протипоказань щодо виконання стрибків від набряку служать проблеми з колінами, а також підвищений або знижений тиск. Це загалом і так очевидно. А ось те, що подібні стрибки не варто робити при проблемах із м’язами тазового дна, згадується вкрай рідко.

По-перше, маючи порушення тонусу тазового дна, під час таких стрибків можна просто… протекти. А по-друге, навантаження на інтимні м’язи при виконанні вправ зростає, а отже, проблема погіршується.

Якщо в тебе є проблеми по жіночій частині, краще вибирай інші вправи від набряклості: наприклад, лежачого «тарганчика» або енергетичне вмивання — спеціальний комплекс погладжувань і розтирань тіла, що прийшов у сучасні практики з йоги.

Але навіть якщо ти не нарікаєш на свої м’язи тазового дна, постарайся простежити за їхнім станом під час лімфодренажних стрибків. Буде чудово, якщо в тебе вийде їх трохи напружити і зібрати. Розслабленими в цей момент вони не повинні бути!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...