«Закохайтеся — це справді працює»: секрети краси головних голлівудських акторок

0
«Закохайтеся — це справді працює»: секрети краси головних голлівудських акторок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Все про те, як доглядають за собою жінки, які завжди виглядають бездоганно.

Сьогодні вони – головні діви сучасного Голлівуду: талановиті актриси, рольові моделі для кількох поколінь та жінки з великої літери. Але все це не заважає їм блискуче жартувати і чудово виглядати в повсякденному житті. Prostoway ділиться секретами краси обговорюваних актрис сучасності.

Ніколь Кідман

«Моя зовнішність – цілком природна. Я завжди наношу захист від сонця, не курю і дбаю про себе. Я цим пишаюся. Кожен може робити зі своєю зовнішністю будь-що, я нікого не засуджую, але сама вірю у спорт. Так мене виховали. Ви бажаєте знати головний секрет краси? Закохайтеся — це справді працює».

Підтримувати точену фігуру Кідман допомагає дрібне харчування: акторка їсть кілька разів на день маленькими порціями, а її раціон включає в основному рибу та зелень. Ніколь віддає перевагу плаванню: щодня вона півгодини проводить у басейні. Задля підтримки аристократичної блідості вона уникає тривалого перебування на сонці та завжди користується засобами з SPF. Колір шкіри Ніколь Кідман підкреслює рожевими відтінками рум’ян. Вибираючи між тінями та яскравою помадою, вона зазвичай робить ставку на останнє – її яскраві блакитні очі не вимагають зайвих акцентів.

Дженіфер Лопес

«Скромні і тихі радощі часом тонізують набагато краще за будь-які заморські пляжі. Я думаю, дуже важливо знайти баланс розуму, тіла та духу».

Щоб у 50 виглядати на 35, співачці доводиться дотримуватися жорсткої бьюті-рутіни. У її меню немає ні солодкого, ні смаженого, всі страви готуються на пару із найсвіжіших сезонних продуктів: броколі, спаржа, кіноа. До того ж, вона не п’є алкоголь і не курить. При цьому Лопес ніколи не сидить на дієтах – свій раціон вона погоджує з дієтологом: у ньому присутні і білки (багато риби та курки), і вуглеводи (бурий рис). Щодня знаменитість знаходить як мінімум годину часу для занять спортом, при цьому її фітнес-раціон складається з регулярних кардіо- та силових навантажень у комбінації з ранковою йогою, 20-хвилинною медитацією та масажем з моделюючими засобами.

Холлі Беррі

«Зовнішній вигляд залежить від способу життя. Я ніколи не курила і не зловживала ні алкоголем, ні наркотиками. Все це з роками відбивається на обличчі».

У юності Холлі поставили діагноз – цукровий діабет, з того часу вона веде боротьбу з цукром, і поки що виходить переможцем. Так що протягом багатьох років улюблена їжа актриси – це крупи, тунець на грилі та пюре з часником. У меню лише продукти з низьким вмістом жиру, цукру та мінімум простих вуглеводів. Що стосується спорту, актриса віддає перевагу кардіо, тому що не хочу бути надто мускулистою. Але спортом займалася завжди – це частина моєї хвороби, ключ до контролю рівня цукру в крові», – ділиться Беррі. Прокачує Холлі лише прес, виділяючи на нього по 30 хвилин тричі на тиждень. Улюблених засобів для догляду за шкірою в актриси не так багато, проте вона віддає перевагу сироваткам.

Наталі Портман

«Краса – це величезна перевага. Гарним бути вигідніше, ніж некрасивим».

Портман – відома вегетаріанка, крім цього вона намагається пити багато води і спати щонайменше по вісім годин. У француженок вона навчилася використовувати аптечну рожеву воду замість тоніка, а ще виглядати трохи недбало. Золоте правило Портман завжди змивати макіяж перед сном. Для цього вона використовує легендарну воду, а завершує процедуру очищення гель для вмивання. Останній штрих – зволожуючий крем або живильна маска.

Шарліз Терон

«Багато хто не розуміє, що не важливо, що про тебе думають інші, ти сам — та єдина людина, з якою жити все життя. Я люблю себе. Мені комфортно у своєму тілі. Звичайно, бувають дні, коли я дивлюсь у дзеркало і думаю: «Щось не дуже». А іноді — з зачіскою та макіяжем — милуюся тим, наскільки я гарна. Думаю, таке трапляється з кожною жінкою».

Головний бьюті-прийом однієї з найсексуальніших акторок Голлівуду — природний макіяж, який Шарліз пропагувала ще до того, як він став трендом. Ідеальний тон, сяюча шкіра, акуратні брови та вії, теплі рум’яна та нюдова помада. Шарліз не користується засобами для зняття макіяжу, оскільки вважає, що можуть пошкодити структурі шкіри. Як заміну вона використовує вологі серветки. Також актриса не виходить із дому без сонцезахисного крему, навіть у дощову погоду, а також обожнює легкі BB-креми. До того ж вона часто змінює засоби догляду, щоб не викликати звикання.

Енн Гетевей

«Я вважаю, що маю дивні риси обличчя. У мене досить великі риси обличчя, а голова невелика . Але, знаєте, я не збираюся займатися самоїдством із цього приводу. Це моє обличчя. Я не дуже красива. Але я почуваюся нормально, тому що я знаю, що іншої такої як я не буде і, зрештою, набагато важливіша особистість».

Одна з подруг Оушена перед сном приймає дві столові ложки оливкової олії: це, на її думку, сприяє виведенню токсинів з організму та покращує стан шкіри. Косметолог Хетеуей радить їй робити скраб з вівсяних пластівців та лимонного соку, що сприяє оновленню та сяйву шкіри. А візажист актриси Джина Брук радить присвячувати 15-20 хвилин підготовці до макіяжу. Для догляду за шкірою Енн Джина використовує маску з гіалуроновою кислотою, а потім зволожуючий крем із вітаміном С. Це не тільки допомагає захистити шкіру від зовнішнього впливу, але й надає їй свіжості та сяйва.

попередня статтяЕксперти розповіли, як глютен впливає на стан тривожності
наступна статтяХитрощі в приготуванні смачних котлет, про які ви не знали
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я