Як виглядає найзухваліший образ герцогині Кейт Міддлтон

0
Як виглядає найзухваліший образ герцогині Кейт Міддлтон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Що стосується стилю, Кейт Міддлтон у цьому сенсі є взірцем для наслідування. Але й у герцогині траплялися промахи. У цьому матеріалі поговоримо про вбрання дружини принца Вільяма.

Варто Кейт Міддлтон з’явитися в якомусь вбранні на публіці, як мільйони дівчат по всьому світу відразу намагаються повторити цей варіант. А якщо герцогиня вигуляла річ з мас-маркету, її розкуповують за лічені хвилини.

Таке копіювання пов’язане з тим, що стиль дружини принца Вільяма по праву вважається бездоганним. Кейт одягається стильно, жіночно, витончено, стримано, але головне – з розумом. Наприклад, весь світ не втомлюється захоплюватися тим, як Міддлтон може роками носити ту саму річ.

Однак серед виходів герцогині є кілька дуже ризикованих, коли її вбрання оголювало набагато більше інтимних частинтіла , ніж належить дівчині її статусу і положення.

Один із найулюбленіших брендів Кейт – Jenny Packham. У сукнях цієї марки вона не раз виходила у світ. Наприклад, Міддлтон з’являлася в бірюзовій сукні Jenny Packham, яку, до речі, вважали надто зухвалою для герцогині. Оголена спина й декольте — це вже занадто!

Проте найзухвалішим вбранням Кетрін, як і раніше, вважається вбрання, в якому вона вийшла у світ у 2018 році. Йдеться про сукню того ж бренду – Jenny Packham. Увагу громадськості привернула подвійна спідниця, одна з яких здалася громадськості непристойно короткою.

Ситуацію посилили кілька поз герцогині. Коли вона присідала, її стегна оголювалися ще сильніше, і тут уже манірні піддані не могли стримати свого обурення. “Хіба може дружина майбутнього короля так оголюватися?” — рясніли заголовками британські ЗМІ. Підозрюємо, що ця сукня навряд чи колись побачить світ ще раз.

попередня статтяРоби перерви: 4 причини, чому не потрібно тренуватися щодня
наступна статтяЯк правильно вибирати молочні продукти: поради експерта
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я