...
ГоловнаЛайфстайлЦі препарати допоможуть у боротьби з фітофторою та врятують ваші посадки

Ці препарати допоможуть у боротьби з фітофторою та врятують ваші посадки

Підпишіться на нас:

Фітофтора є інфекційним захворюванням рослин. З нею дуже важко боротися, бо вона моментально розповсюджується. Якщо вчасно не помітити та нічого не робити, можна попрощатися з можливістю отримати врожай.

Народні засоби боротьби не завжди виявляються дієвими. Мова йде про використання сироватки. Тому пропонуємо вам занотувати перелік засобів, які варто мати в садівничій аптечці. Вони допоможуть врятувати ваші посадки.

«Квадріс»

Це є фунгіцидний засіб з нового класу препаратів. Має профілактичну, системну та лікувальну дію. Препарат захищає не тільки від фітофтори, але й від борошнистої роси, макроспоріозу, плямистостей та ін. Одна з особливостей цього засобу полягає в можливості продовження плодоношення до 2-3 тижнів.

«Старк»

Фунгіцидний засіб системно-контактної дії. Має тривалий ефект. Проникає в рослину та блокує розмноження грибкової колонії в усіх її проявах. При перших ознаках захворювання треба проводити обробку, щоб досягти максимального ефекту.

«Ридоміл Голд»

Препарат системно-контактної дії. Захищає не лише зелену частину рослини, але й плоди. Термін очікування дії препарату складає 20-30 днів. Ним обробляють на етапі розсади, а також за місяць до збору врожаю. Можна обробляти не лише овочеві культури, але й виноградники.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...