Як побороти осот на городі назавжди

0
Як побороти осот на городі назавжди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Осот є одним із бур’янів, які важко вивести з городу. Але якщо просто сапати, висмикувати, то результат буде не довго. До того, можна збільшити чисельність шкідливих рослин, що швидко розмножуються навіть порубаним корінням.

Подробиці

Для того, щоб ефективно побороти осот треба використовувати під час перекопування не лопату, а вила. Вони не подрібнять корінь і можна буде максимально витягнути, щоб не було залишків, які проростуть швидше, ніж ви моргнете.

Циклічна ручна обробка максимально безпечна. Так, звісно, хімічні засоби / гербіциди швидше знищать бур’ян, але корисним культурам корисні не додадуть. Для споживання овочів не варто експериментувати, але запускати осот не можна.

Осот дуже шкодить рослинам на городі: виділяє шкідливі речовини, які гальмують розвиток сусідніх культур; забирає у них поживні речовини й особливо вологу, він споживає її більше за інших рослин.

попередня статтяЯк пофарбувати яйця цибулинням: бабусин рецепт перевірений роками
наступна статтяМарні турботи: чому краще не кидати в лунку яєчну шкаралупу та лушпиння картоплі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я