Як зручно садити дрібне насіння моркви, щоб зійшла через 2 тижня

0
Як зручно садити дрібне насіння моркви, щоб зійшла через 2 тижня
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви хочете мати щедрий врожай моркви і довго не рачкувати під час сіяння, то цей спосіб ваша знахідка. Він практичний та простий, бо з досвіду городників. Сходить насіння удвічі швидше, за 14 днів побачите перші сходи.

Подробиці

Земля має бути рихла, пухка. Для цього її треба пройти культиватором чи задискувати, якщо площа велика.

Для тих, у кого нема спеціальної сівалки ручної, пропонуємо лайфхак: насипте насіння моркви у баночку з-під зубочисток. Не треба буде дрібками міряти і при цьому процес садіння буде швидким і без заморочок.

Рядки для моркви не обов’язково робити сапою. Не потрібна насінню велика глибина. Радять вузькою дощечкою (планкою) продавити рядки і просіяти насіння. Саме це сприятиме швидшому сходу.

Для того, щоб морква була захищена, можна разом з насінням кинути чайну заварку. Вона стане підживленням і для моркви, сприятиме легшому пророщуванню ніжних стебел у ґрунті.

попередня статтяЯкі помилки роблять господині під час варіння яєць
наступна статтяЯк зробити шпинатний рулет: яскрава закуска до святкового столу
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я