Як доглядати за полуницею навесні, щоб був щедрий врожай ягід

0
Як доглядати за полуницею навесні, щоб був щедрий врожай ягід
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Полуниця потребує догляду після зими для того, щоб були не тільки кущі з листям, а й густі ягоди. Не достатньо просто чекати врожай. Щоб полуниця порадувала розміром та смаком, треба підживити кущі та обробити їх.

Подробиці

Обов’язкова процедура полягає в підрізанні старого листя та сухих “вусиків”. Залишайте по 5 нових листочків і повністю обрізайте старі вусики. Це треба для того, щоб сила рослини йшла в плоди. Декоративні кущики нікому не цікаві.

Полуниця потребує пухкий ґрунт, тому обов’язково спушіть землю. Після сапання можна відразу й підживити корінь. Є багато варіантів агродобрив, але при можливості використовуйте натуральні.

З органічних добрив можна використати курячий послід чи коров’як. Пропорції: приблизно 1 кг речовини на 10 л води, настоювати 4 доби і розводити при поливі під корінь 1 до 5.

попередня статтяЯк приготувати лимонад з чорницею, який освіжає
наступна статтяЯк приготувати малосольні огірки у мікрохвильовці
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я