Як звичайне борошно може змусити вашу раковину сяяти

0
Де краще зберігати борошно в будинку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мабуть, ми знаємо мрію, яку в глибині своєї душі плекає кожна господиня, і вона полягає в кухні, в якій кожен предмет світиться від чистоти.

Та щоб на вашій кухні дійсно все сяяло чистотою, варто прикласти певних зусиль. При цьому можна використати засоби, які завжди під рукою.

Подробиці

У тому випадку, якщо ви призвичаїлися за кілька секунд упорядковувати робочі поверхні і одним помахом руки мити плиту, з такою проблемою, як чищення кухонної раковини, найчастіше доводиться повозитися.

Однак так вважають далеко не всі господині. Ті з них, яким знайомий лайфхак із борошном, справляються з миттям раковини легко та швидко.

Отже, якщо ви готові дізнатися про ту саму таємницю, завдяки якій металева раковина буде блистіти, як нова, за допомогою борошна, сідайте зручніше і записуйте.

Перше, що належить зробити, – відмити раковину, використовуючи звичайну губку та мильний розчин.

Потім, що дуже важливо, вологі поверхні необхідно висушити. Зробити це можна, скориставшись паперовими рушниками або ганчіркою, що добре вбирає залишки води.

Після того як у раковині не залишиться ні краплі, насипте всередину невелику кількість борошна та серветкою або паперовим рушником ретельно відполіруйте дно та стінки.

Залишиться видалити залишки борошна і можна насолоджуватися справді блискучим результатом.

попередня статтяКоли потрібен гарячий душ для кімнатних рослин
наступна статтяЯк швидко розморозити рибу без мікрохвильової печі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я