Чого не треба робити, щоб стати щасливішими

0
Чого не треба робити, щоб стати щасливішими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На думку Лорі Сантос, професора психології з Єльського університету в США, для того, щоб стати щасливими, людині потрібно тренуватися так само, як музикантам і спортсменам треба тренуватися для того, щоб досягти успіху.

“Почуття щастя не приходить саме по собі, треба вчитися відчувати його. Наука довела, що для досягнення щастя треба докладати свідомих зусиль, а це непросто і вимагає часу”, – говорить Сантос.

Вона вивела п’ять тезисів, які спрямовані на те щоб зробити життя кращим і щасливішим.

1. Не перейматися долею людей, які не мають до вас відношення

Ну серйозно, вас турбують Марія та Олександр із чергового ток-шоу? Перейдіть на себе і близьких – вам ваша увага точно потрібніша.

2. Не чекати ідеального моменту.

Його немає взагалі зовсім. Не чекайте того самого збігу обставин. Навіть якщо не вийде (а у кого все виходить одразу і так, як треба?), хто заважає спробувати ще? Потрібно діяти.

3. Жити спогадами.

Залиште цю бодягу на період, коли вам буде за 85… Зробили висновки, пробачили себе та всіх, видихнули — і рухаємось далі.

4. Відволікатися на телефон під час зустрічей.

Ну правда, телефону все одно, звернете ви на нього свою увагу в ці пару годин чи ні. А вашим співрозмовникам буде неприємно. Вибирайте людей, якщо бажаєте, щоб вони вибирали вас.

5. Погоджуватися з люб’язності

Такі компроміси завжди закінчуються вашими стражданнями. Вчіться спокійно пропускати повз вуха обурення на вашу адресу і спокійно і аргументовано говорити НІ тому, чого ви робити не хочете.

попередня статтяЩо буде зі шкірою, якщо перестати за нею доглядати
наступна статтяМорська сіль для волосся: як її правильно використовувати і коли цього робити не варто
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я