Коли висаджувати розсаду перцю у відкритий ґрунт

Коли висаджувати розсаду перцю у відкритий ґрунт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб перець порадував вас урожаєм, треба дотримуватися правил посадки та догляду за ним. Що ж саме треба врахувати при посадці – читайте у подробицях.

Подробиці

Перець дуже теплолюбива культура. Виберіть сонячну затишну ділянку без протягів. Перець гарно ростиме, де попередниками були гарбузи, бобові, морква або буряк. Висаджувати його у відкритий ґрунт можна тоді, коли нічна температура буде не меншою 12-15 градусів й мине пора весняних нічних заморозків. Найкраще це робити в кінці травня.

Температура ґрунту повинна бути не меншою 10 градусів. Перед тим, як садити винесіть розсаду на вулицю й гарно полийте водою. Викопайте лунки, залийте водою й залиште, щоб земля увібрала воду. Обережно беріть рослину, щоб не пошкодити корінь й садіть у лунку. Присипте землею та трохи ущільніть руками.

Відстань між кущами перцю треба робити 30-40 см. У найближчий тиждень можна не поливати перцю, для укорінення йому буде достатньо тієї вологи, що була перед посадкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

попередня статтяСмачна рибна намазка з середземноморським смаком — з тунця
наступна статтяКурячі крильця у кисло-солодкому соусі – смакота до будь-якого гарніру чи салату
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я