Народні засоби, щоб захистити розсаду від шкідників

0
Народні засоби, щоб захистити розсаду від шкідників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо вашу розсаду атакували шкідники, то скористайтеся народними методами боротьби. Легко зробити, ефективно допомагають. Корисні не тільки для розсади, а й для тепличних рослин.

Подробиці

  1. Мильний розчин. Допомагає від тлі та павутинного кліща. Для йог приготування візьміть 3 ст. л. господарського мила та розчиніть в 1 л води, вона має бути теплою. Збризніть, але не потрапляйте на середні листочки, щоб не уповільнити розвиток рослин.
  2. Настоянка з часнику. Подріфбніть 3 зубчики часнику, додайте 3 ст. л. мила (терте тверде або рідке), залийте 300 мл води. Залиште в темному місці на ніч. Вранці вже можна використовувати: на 1 л води треба 2 ст.л. настоянки. Розсаду треба рясно збризнути.
  3. Тютюнова вода. Сухий тютюн подрібніть, залийте водою: на 100 г треба 1,5 л води. Розмішайте та дайте постояти протягом доби. Після чого використовуйте під час боротьби з тлею, мошкою та іншими шкідниками в розсаді.
попередня статтяСирний суп з фрикадельками й грибами, який вмить з’їдають та просять ще
наступна статтяМакарони з курячими серцями: варіант смачної бюджетної вечері
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я