Подорожуємо Україною: куди поїхати на вихідні сім’єю

0
Вилкове: Українська Венеція
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хочете відпочити після робочих буднів, а довга відпустка лише сниться? Влаштуйте собі тур Україною, а Рrostoway підкаже, куди поїхати разом із сім’єю на вікенд. Відкривайте в очікуванні перемоги невідомі туристичні дороги та місця, в яких ще не були. Яскраві спогади та незабутні враження подарують енергію для продуктивних тижнів роботи. Якщо немає свого автомобіля, то вас може виручити прокат авто в Києві – беремо економічний, чи преміальний автомобіль і в дорогу.

Місця Одещини, які варто побачити навесні 2023 року

Одеса: не морем єдиним зустрічає

Багато хто сумує за морським узбережжям, але під час війни дозволити собі прогулянки морським узбережжям небезпечно. Одеса як Перлина України готова вразити не тільки морем, а й іншими колоритними особливостями.

Класична  екскурсія починається з погулянки центром Одеси: Дерибасівською, міським садом, Приморським бульваром до Тещиного мосту, після чого Потьомкінськими сходами до Морського вокзалу. Досвідчені туристи рекомендують не оминути Привоз та Молдаванку.

Вилкове: Українська Венеція

Якщо ви мрієте поплавати на човнах, наче в Італії, та водночас зловити знаменитого дунайського оселедця, то на Одещині заїдьте в селище Вилкове. Навесні місцевість дуже мальовнича: Вилкове розташоване на болотах, має багато острівців, між якими мешканці пересуваються саме на місцевих гондолах і моторних човнах.

Площа селища на 45% складається з води, а довжина каналів сягає приблизно 100 кілометрів. У Вилковому 72 острови та 5 тисяч човнів, тому туристам буде цікаво насолодитися природою. Зокрема навесні неймовірні пейзажі на квітучі дерева. Південь України дозволить вже у травні розкинути намети, тому подорож може видатися під небом, оскільки готельного формату немає.

Білгород-Дністровський: давньогрецьке місто Тіра

Це чудовий варіант для суботньої екскурсії навесні, якщо ви без дітей або це підлітки. Історична пам’ятка вразить усіх, хто цінує старовину. У Тірі зможете побувати на місці розкопок старовинного міста, якому понад 2500 років – це археологічна пам’ятка світу. Також можна потрапити у світ середньовічних танців, лицарських турнірів та викарбувати монети на пам’ять.

Аккерманська фортеця презентує руїни міста, проте виглядає зі свіжою весняною зеленню дуже естетично. Там можна навіть влаштувати сімейну фотосесію.

Подорожуйте Україною разом із Рrostoway!

попередня статтяКоли і як висаджувати гладіолуси навесні
наступна статтяСирний суп з фрикадельками й грибами, який вмить з’їдають та просять ще
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я