Як посіяти цибулю насінням навесні

Як посіяти цибулю насінням навесні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З приходом весни розпочався сезон городніх робіт. Якщо ви не посадили цибулю восени на зиму, то це можна зробити й зараз. Читайте у подробицях, як посіяти цибулю з насіння.

Подробиці

Це проста процедура, яка не відрізняється від посіву інших городніх культур. Виберіть місце, де буде рости цибуля. Бажано, щоб це була сонячна ділянка. Гарними попередниками для цибулі будуть бобові, картопля, огірки або помідори.

Скопайте грядку, заволочіть її граблями, повибирайте коріння рослин. Зробіть на грядці рядки за допомогою сапи. Відстань між рядками повинна бути 12-15 см. Також рядки можна зробити спеціальними граблями. Змішайте насіння з крейдою, щоб його було видно в землі.

Після того присипте землею. Це можна зробити за допомогою граблів. Та трохи утрамбуйте ґрунт, щоб ущільнити. Так ви збережете вологу. З травня поливайте цибулю не менше 1 разу на тиждень.

 

 

 

попередня статтяСмачні курячі котлети за 40 хвилин
наступна статтяПаста з беконом та з печерицями: поживно та смачно
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я