Прибрати кухню допоможе звичайне борошно

0
Борошно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прибирати оселю — марудна справа. Кімнати та коридор легше піддаються впливу пилососа та ганчірок, а от з кухнею не все так просто. Жирові відкладення, плями є стандартом. Вивести їх коштує часу, сил, та терпіння. Якщо ви також втомились від подібних прибирань, спробуйте застосувати борошно.

Як і чим допоможе борошно

Припустимо, що ви миєте робочий стіл на кухні або плиту. Насипте борошно на поверхню. Почекайте кілька хвилин. Борошно почне вбирати жир. Далі потрібно ганчіркою або щіточкою обробити жирне місце та витерти чимось вологим. Більша частина жирних відкладень буде видалена. При необхідності можна повторити дію.

Звичайно, з сильними хімічними магазинними засобами борошно не зрівняється. Але бувають ситуації та форс-мажори, коли треба знайти й екологічні методи прибирання. Вони не такі швидкі, як хімічні рідини з готових пляшок, але також доводять свою ефективність.

попередня статтяЯк зварити квасолю, щоб вона була м’яка
наступна статтяЕлементарний та смачний салат, який оцінять ваші гості
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я