Підбираємо стильну блузку: 6 практичних порад

0
Підбираємо стильну блузку: 6 практичних порад
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Правильна блузка – це одна з найважливіших покупок цього сезону. Саме на цей предмет роблять акцент багато дизайнерів. І саме блузка допоможе урізноманітнити наш повсякденний стиль. Яку блузку вибрати та як її носити – з’ясовуємо на прикладі Вікторії Бекхем.

Блузки в стилі сорочки завжди виглядають гарно і доречно, навіть в строгому дрес-коді. Але цієї весни, коли в тренді романтика і буржуазний шик, краще якщо з такого крою блузка буде виконана з м’якого та ніжного матеріалу: шовку, атласу, шифону чи пластичного джерсі.

Дуже добре, якщо м’якість матеріалу підкреслюється деталями крою: невеликі защипи, плавні округлі лінії. У поєднанні з напівпрозорістю тканини це дуже ніжно. Відмінно такі блузки виглядають з модними цієї зими широкими брюками з тонкої вовни, що підкреслюють талію.

Рукава – та зона, якій цього сезону не завадить додатковий обєм. Романтичний стиль передбачає історичні алюзії та пишність. Особливо гарний у цьому випадку білий колір. Таку блузку найкраще поєднати з темним низом та акцентними аксесуарами.

На додатковий об’єм добре працюють оборки. Цей прийом краще використовувати для блузок з більш щільної тканини, щоб оборки тримали форму, не були занадто м’якими. (Виняток – блузки з мережива, які виглядають пишно навіть без особливого об’єму.) Блузка з оборками – стильне рішення для монохромного образу, щоб він не був надто прісним та нудним.

Візуально блуза – центральна частина нашого образу. Отже, саме на ній концентрується увага стороннього спостерігача, тому добре цю зону підкреслити колірним акцентом. Яскраву блузку поєднуємо з речами темнішого відтінку тієї ж колірної гами або з геометричними принтами.

Навіть найсуворіший костюм змінить свій настрій, якщо до нього додати блузку з напівпрозорої тканини з принтом. Залежно від колірної гами принта та його розміру може змінюватись стиль вашого образу – від суворої графіки до ніжної романтики. Трендова деталь, яка буде доречна в будь-якому випадку, — комір, що переходить у стрічки, які можна зав’язувати на бант або вузол.

попередня статтяЯк підготувати капустяне листя, щоб голубці вийшли ніжними і добре тримали форму
наступна статтяКоли додавати моркву до плову: на початку, наприкінці чи середині
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я